Nyhed juli 2015

Udbud af uddannelse til Marte Meo terapeut ved Annelis Mortensen

Stort tillykke til hold 2013 med certificeting til Marte Meo terapeut. Det er ikke noget man trækker i en automat, det er gennem flid, ihærdighed og med hjertet på det rette sted, at de nu er uddannede Marte Meo terapeuter.

Uddannelse til Marte Meo terapeut er ikke som andre uddannelser.
Gennem uddannelsen er læringsperspektivet konkrete praksiserfaringer med metoden vekslende med supervision plus undervisning i den naturlige psykiske, sociale og fysiske udvikling, samt afvigelser herfra. Undervisningen tager afsæt i tilknytningsteori, udviklingspsykologi og neuropædagogisk/neuropsykologisk viden og forskning der på naturlig vis fremmer daglig praksis. Dette sikre den terapeut studerendes implementering af metodiske redskaber i eget tempo og med udvikling af personlige styrker. Det tager ca 1,8 år at gennemføre uddannelsen, med ca en undervisningsgang pr måned og beregnet hjemmearbejde på ca 10-12 timer mellem hver gang, derudover ekstra tidsforbrug til eksamensforberedelse.

Uddannelsen afsluttes med en international certificering ved:
Marte Meo International Network i Holland
Director Maria Aarts, 
Molenveld 20
5611 EX Eindhoven 
Holland
Marte Meo metoden giver pædagogen i daginstitutionen redskaber til at sikre læring for det enkelte barn og børnegruppen, at justere pædagogikken ud fra børnenes aktuelle udviklingsniveau, dokumentation af læringen gennem videooptagelser samt ud fra solidt fagligt grundlag at formidle børnenes udvikling og trivsel til forældre og andre faggrupper.
Marte Meo metoden giver personale i sundhedssektoren og pædagogiske sammenhænge et solidt fagligt grundlag at tilrettelægge daglig praksis ud fra, samt evaluere/justere, dokumentere og formidle tiltag til f.eks forældre/pårørende og andre faggrupper.
Nyt hold starter februar 2016
Kontakt Annelis Mortensen
email: annelis.mortensen@gmail.com
mobil 60830581

 

Om annelismortensen

Hvem er jeg Jeg hedder Annelis Mortensen, gennem de sidste 25 år har jeg arbejdet med småbørn, 0-6 år, og med mennesker med fysisk og/eller psykisk funktionsvanskeligheder fra 0 til 100 år, særligt i forhold til aflastningsinstitution. Jeg har arbejdet med mennesker med meget forskellige etniske baggrunde, og har i den forbindelse af og til arbejdet med tolk i Marte Meo forløb. Til daglig er jeg i en vuggestue. Siden 2003 har jeg arbejdet med Marte Meo, jeg har brugt Marte Meo i forskellige sammenhænge og med forskellige foremål. At have et problem eller et ønske om at gør noget bedre, kan afhjælpes med et Marte Meo forløb, eller til træning af personlige pædagogiske virkemidler, eller til at blive klogere på barnets udtryk/kommunikation, der er mange anvendelsesmuligheder. Grundlæggende giver Marte Meo øje for udviklingsmuligheder, optimere det positive livssyn. Nyere forskning og viden om menneskets udvikling støtter Marte Meo principperne. Jeg referer til Daniel Stern inden for udviklingspsykologien, jeg bruger tilknytningsteorier og inden for neurobiologien bl.a. Susan Hart og Sue Gerhard. I 2012 blev jeg Marte Meo supervisor, det vil sige, at jeg uddanner Marte Meo terapeuter. Henvendelse til annelis.mortensen@gmail.com eller på mobil 60830581
Dette indlæg blev udgivet i Uddannelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s