Tillykke

25.6.2015

Stort hjerteligt tillykke til hold 2013 med deres vel overståede certificering til Marte Meo terapeut. Det er gennem flid, ihærdighed og med hjertet på rette sted, at de nu kan kalde sig MARTE MEO TERAPEUTER. Tillykke til jer.

Udbud af uddannelse til Marte Meo terapeut. Næste holdstart forventes til begyndelsen af 2016, men kontakt for at høre nærmere om mulighederne.

Annelis Mortensen

60830581

annelis.mortensen@gmail.com

Marte Meo terapeuter oplever mindre stress og færre konflikter i deres arbejde, det viser sig, at de har få sygedage, og at de spreder den gode virkning til deres kollegaer.

Marte Meo metoden bruger en dybdegående analyse af samspillet mellem voksen og barn/ung, den detaljerede gennemgang af samspillet fører frem til konkrete handlinger, der er naturligt udviklingsstøttende for barnet/den unge.

Analysen sikre at den voksne får øje på og tuner sig ind på netop dette barn/ungs udviklingsniveau og dagsform, derved opstår der færre konflikter, og skulle der alligevel opstå en konflikt, vil den voksne have lettere ved at løse den gennem sin indsigt i barnet/den unge.

Jeg underviser i Marte Meo, terapeuter, 5 dages kurser, oplæg og forløb.

Jeg har en bred erfaring med småbørn, børn og unge med vidtgående fysisk og/eller psykiske funktionsvanskeligheder, jeg har arbejdet med familier og institutioner, dagtilbud, døgntilbud og aflastningstilbud, min baggrund er socialpædagogisk, og jeg har praksis erfaringer med børn med sjældne handicap og blandede diagnoser.

Jeg har særlig kendskab til udviklingen af kommunikation med børn/unge med kommunikationsvanskeligheder, enten det er medfødte vanskeligheder, eller det handler om at være to eller fler sproget eller andre vanskeligheder med at komme i dialog. Grundlæggende hvordan man opnår umiddelbart kontakt og etablerer en relation som professionel omsorgsarbejder, ved netop at tune sig ind på barnet/den unge.

Jeg arbejder med konfliktløsning, udvikling af empati og empatiske handlinger for de helt små, og dem der er på lignende udviklingsniveau. Begrundelser for handleanvisninger finder jeg i nyere udviklingspsykologi og neurologi.

Interesseret kontakt for at høre nærmere om tidspunkter for start og priser:

Annelis Mortensen

Hindbærvej 10

9000 Aalborg

60830581

annelis.mortensen@gmail.com

Om annelismortensen

Hvem er jeg Jeg hedder Annelis Mortensen, gennem de sidste 25 år har jeg arbejdet med småbørn, 0-6 år, og med mennesker med fysisk og/eller psykisk funktionsvanskeligheder fra 0 til 100 år, særligt i forhold til aflastningsinstitution. Jeg har arbejdet med mennesker med meget forskellige etniske baggrunde, og har i den forbindelse af og til arbejdet med tolk i Marte Meo forløb. Til daglig er jeg i en vuggestue. Siden 2003 har jeg arbejdet med Marte Meo, jeg har brugt Marte Meo i forskellige sammenhænge og med forskellige foremål. At have et problem eller et ønske om at gør noget bedre, kan afhjælpes med et Marte Meo forløb, eller til træning af personlige pædagogiske virkemidler, eller til at blive klogere på barnets udtryk/kommunikation, der er mange anvendelsesmuligheder. Grundlæggende giver Marte Meo øje for udviklingsmuligheder, optimere det positive livssyn. Nyere forskning og viden om menneskets udvikling støtter Marte Meo principperne. Jeg referer til Daniel Stern inden for udviklingspsykologien, jeg bruger tilknytningsteorier og inden for neurobiologien bl.a. Susan Hart og Sue Gerhard. I 2012 blev jeg Marte Meo supervisor, det vil sige, at jeg uddanner Marte Meo terapeuter. Henvendelse til annelis.mortensen@gmail.com eller på mobil 60830581
Dette indlæg blev udgivet i Uddannelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s