For forældre

Er det svært at få jeres barnet til at sove eller spiseproblemer, er hverdagen ved at være for meget, så kan uddannelse i Marte Meo være en mulighed for jer. Det kan give mere overskud i hverdagen, klarere syn på opdragelse og en bedre fornemmelse af, hvad barnet har brug for, med et Marte Meo forløb.

Et Marte Meo forløb er bygget op af flere elementer, I bliver filmet sammen med barnet i en dagligdags situation, derefter får I en tilbagemelding med udvalgte klip fra filmen, filmklippene vil vise, det I gør, der lykkes, og det skal I gøre noget mere af, for at løse op for jeres problem. Efter ca. en til to uger bliver I filmet igen, og I får derefter endnu en tilbagemelding, sådan fortsætter man til I føler, at jeres problem er løst. Typisk går der nogle måneder, men det kan også tage ca. et halvt år.

Interesseret? kontakt Annelis Mortensen, Mobil 60830581, eller email annelis.mortensen@gmail.com for at høre nærmere.

Om annelismortensen

Hvem er jeg Jeg hedder Annelis Mortensen, gennem de sidste 25 år har jeg arbejdet med småbørn, 0-6 år, og med mennesker med fysisk og/eller psykisk funktionsvanskeligheder fra 0 til 100 år, særligt i forhold til aflastningsinstitution. Jeg har arbejdet med mennesker med meget forskellige etniske baggrunde, og har i den forbindelse af og til arbejdet med tolk i Marte Meo forløb. Til daglig er jeg i en vuggestue. Siden 2003 har jeg arbejdet med Marte Meo, jeg har brugt Marte Meo i forskellige sammenhænge og med forskellige foremål. At have et problem eller et ønske om at gør noget bedre, kan afhjælpes med et Marte Meo forløb, eller til træning af personlige pædagogiske virkemidler, eller til at blive klogere på barnets udtryk/kommunikation, der er mange anvendelsesmuligheder. Grundlæggende giver Marte Meo øje for udviklingsmuligheder, optimere det positive livssyn. Nyere forskning og viden om menneskets udvikling støtter Marte Meo principperne. Jeg referer til Daniel Stern inden for udviklingspsykologien, jeg bruger tilknytningsteorier og inden for neurobiologien bl.a. Susan Hart og Sue Gerhard. I 2012 blev jeg Marte Meo supervisor, det vil sige, at jeg uddanner Marte Meo terapeuter. Henvendelse til annelis.mortensen@gmail.com eller på mobil 60830581
Dette indlæg blev udgivet i For forældre. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s